O nama

Objavljeno: Izmenjeno:

Reči koje prave razliku.

Reči koje mogu da se čuju, vide, omirišu, okuse i dodirnu. Reči koje se na pravi način obraćaju vašoj ciljnoj grupi. To je ono čime se mi bavimo.

Svesni smo moći koju reči imaju, a možemo da pomognemo i vama da napravite razliku. Vešti smo sa njima i ne bojimo se da ih upotrebimo.

odegra

Studio za produkciju digitalnog sadržaja Odegra pravi je izbor za podsticanje vašeg poslovanja ukoliko imate ideju o tome šta želite da kažete svojoj ciljnoj publici, ali niste sigurni kako. Možda baš mi imamo odgovor na to pitanje?

Ukoliko su vaše vrednosti posvećenost, profesionalnost i osluškivanje onoga što vam poručuje vaša ciljna grupa, onda smo se već razumeli. Zato što delimo iste vrednosti. Uz vašu pomoć, napravićemo tu malu, ali ključnu, razliku – između dobar i odličanprihvatljiv i sjajanmože-da-prođe i hoću-baš-to.

Ako osećate da vašem poslovanju nedostaje nešto, ali ne znate šta je to nešto… Mi smo dobri sa rečima: to „nešto” možda je upravo vrstan copywriting?

Naš tim

Ina Borenović

General Manager

Osnivač i vlasnik Studija za produkciju pisanog sadržaja Odegra je psiholog i copywriter Ina Borenović. Kombinacija iskustva i veštine u pisanju sa obrazovanjem iz psihologije – odnosno poznavanje svih onih finesa ljudske prirode koje stručnjaci iz oblasti marketinga i prodaje moraju poznavati – stoje u osnovi ideje osnivanja agencije koja se bavi copywritingom, sa fokusom na ono što je istinski važno za vaše poslovanje. Zato što je ono važno i nama.

Jelena Radanović

Project Manager

Jelena je trenutno doktorant na završnoj godini doktorskih studija iz oblasti kognitivne psihologije na Odseku za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Radom u Laboratoriji za eksperimentalnu psihologiju stekla je veliko istraživačko iskustvo, a na poziciji saradnika u nastavi na Odseku za psihologiju i iskustvo u nastavi. Jelena takođe ima bogato iskustvo u radu na projektima – kao istraživač-saradnik i kasnije koordinator, učestvovala je u više domaćih i evropskih projekata. Pored naučno-istraživačkih projekata, Jelena je bila uključena i u više projekata u oblasti celoživotnog obrazovanja i popularizacije nauke.